Obnova poslovnih prostorov

V Podpeči smo v sodelovanju z podjetjem Ipod projekti d.o.o. v celoti obnovili poslovne prostore in jih uredili na novo za potrebe Lekarne. Odstranjeni so bile vse predelne stene, tlaki, stropovi, instalacije,... in nadomeščene z novimi. Na novo je bila izvedena kanalizacija in del zunanje ureditve.

Boste obnavljali? Pokličite nas: +386 (41) 625 196 - Rok

Obnova spomeniško zaščitenih objektov

V sodelovanju z podjetjem Leanže d.o.o. smo pričeli z prenovo Plečnikovega Vrta vseh svetih na ljubljanskih Žalah. V sklopu prenove štirih kapelic bomo izvedli vsa gradbena dela, uredili novo kabelsko kanaliazcijo, drenažo, odvodnjavanje in zunanjo ureditev. Posebna pozornost  je posvečena  ohranjanju spomeniško zaščitenega objekta.

Potrebujete obnovo spomeniškega objekta, mi uredimo: +386 (41) 625 196 - Rok

Kančeva hiša - III. del

Gradnja Kančeve hiše poteka po terminskem planu, trenutno izvajamo AB kletne stene. Ker želimo objekt izvesti kvalitetno in neugodnih vremenskih pogojev bomo kletne zidove hidroizolirali z premazno dvokomponentno hidroizolacijo priznanega proizvajalca.

Več informacij: +386 (41) 625 196 - Rok

Rušenje obstoječega in gradja novega

V mesecu oktobru smo pričeli z obnovo Kančeve hiše v Mengšu. Objekt je spomeniško zaščiten, zato je bilo potrebno cestno fasadno stran ohraniti, objekt pa na novo delno podkletiti. Da bi podkletitev opravili varno in med deli ne bi prišlo do porušitve smo ob steni ki se ohranja izvedli jekleno varovalno konstrukacijo, obstoječe temelje  podbetonirali, vse kamnite zidove pa injektirali. V naslednjih dneh bomo pričeli z izvajanjem AB temeljev in kletnih sten.

Vas z napisanim nismo prepričali?
Naj strokovnost dokažemo v živo