Prenova apartmajev

V Kranjski Gori smo zaključili adaptacijo štirih apartmajev. Prenovo smo pričeli že decembra 2012, vendar zaradi neugodnih vremenskih razmer nismo uspeli zaključiti fasade in zunanje ureditve. Slednje smo zaključili v naslednjem letu. V apartmajih smo izvajali vsa gradbena, obrtniška in instalacijska dela.

Prenova več apartmajske hiše

V Selcah na Hrvaškem smo začeli s prenovo Vile, ki je v lasti podjetja Elektro Ljubljana. Izvedena kompletna prenova notranjosti počitniških apartmajev, od tal in sten do stropa in instalacij. Po odstranitvi ometov in instalacij smo izvedli novo instalacijo in pričeli z izvedbo ometov. Prenova apartmajev na Hrvaškem bo predvidoma zaključena do novega leta.

Sanacija hotela Roža v Portorožu

Izdelava hidroizolacijskega premaza na Hotelu Roža v Portorožu v kopalnicah in balkonih. Izvedlo se je hidroizolacijski premaz balkonov in kopalnic, z materialom Mapei Mapelastic Turbo skupaj z trakovi po kotih in sicer Mapeband, kateri so prilepljeni Mapei Mapegum WPS. Skupaj na Hotelu Roža v kopalnicah in na balkonih se je izvedbo 1.600 m2 hidroizolacijskega premaza.

Preberi več

Vas z napisanim nismo prepričali?
Naj strokovnost dokažemo v živo